Mijn naam is Marcel Smit

Als aanvulling op deze opleiding ben ik verschillende cursussen gaan volgen. Ontspanning was daarbij steeds het uitgangspunt. Nu kan ik voeten meer bieden dan alleen een technische behandeling. Op deze manier ontvangen zij een volledige verzorging.

Mijn enthousiasme en sterke motivatie hebben er toe geleid dat ik me vanuit mijn ruime ervaring in de verpakkingsindustrie heb omgeschoold tot dit mooie beroep. Ik vind het belangrijk dat klanten tevreden zijn en nog kunnen nagenieten van een (h)eerlijke voetbehandeling.

“Respect, aandacht, zorgvuldigheid en precisie staan bij mij op nummer een.”

De door mij gevolgde opleidingen en cursussen op een rijtje:

  • Pedicure-opleiding
  • Risicovoet 1 (diabetische voet)
  • Risicovoet 2 (reumatische voet)
  • Medisch Pedicure
  • Antistress massage voor voet en onderbeen
  • Traditionele Vijf Elementenmassage voor voet en onderbeen
  • Cursus Voetreflex
  • Chinflex Basis, Chinese voetmassage
  • Cursus Voetreflex en hoofdpijn

Interview Omroep MAX

Omroep Max heeft in het radioprogramma ‘2 dingen’ o.l.v. Elles de Bruin een motiverend interview met Marcel Smit met als thema omscholing, geloof in eigen kracht, het volgen van je passie. Speciaal voor mensen van 55+ met een hele toekomst voor zich.